2018. június 22. péntek, Paulina

Märcz Mónika

Mi a neved?m_rcz_m_nika

Märcz Mónika

Mi az a képességed, ami mindent legyőz?

Hiszem, hogy a világ jó.

Mivel foglalkozol a Vadvirág Alapítványon belül?

TKP koordinátor

Mivel foglalkozol a Vadvirág Alapítványon kívül? Tanulok. Tanulom az anyukámat, a gyerekeimet, tanulom a kiskutyámat, önmagamat. Tanulom hogy a szabadidőmnek nem kell minden percét feltétlenül hasznosan eltölteni. Tanulok pihenni, lustálkodni (ez még nem nagyon megy de gyakorolok).

Mi a legszimpatikusabb dolog, amit láttál, mióta a Vadvirág Alapítványnál vagy? A munkatársak kedvesek, törődnek egymással.

Melyik számodra a Vadvirág Alapítvány legkedvesebb szolgáltatása? Ha megismertem mindet, nyilatkozom.

Milyen zenét hallgatsz? Rock, blues.

Kedvenc filmed? Forest Gump.

Kedvenc könyved? Christopher Moore: Biff evangéliuma.

Kedvenc ételed? Mozzarella paradicsommal és friss bazsalikommal.

Kedvenc idézeted? "Lejátszani csak azt a kottát tudod, melyet magaddal hoztál. Sok mindent variálhatsz. Elronthatod. Rosszul játszhatod. Szépen játszhatod. Rögtönözhetsz. Szólamokat megváltoztathatsz benne; oda is vághatod a hegedűdet, hogy darabokra törjön, (...) - de a Nagy Kottádtól nem térhetsz el lényegesen. Elronthatod az életedet, és kihozhatsz belőle gyönyörűséget is: de akár csúnyán, akár szépen, sőt csodálatosan játszod: a TE DALOD SZÓL!"