2017. december 12. kedd, Gabriella

Fejlődésvizsgálat

Mikor érdemes a vizsgálat lehetőségével élni?

A babák fejlődésében (mozgás, beszéd, értelem, szociális érés stb.) különbségek vannak, emiatt előfordul, hogy a szülőket nyomasztó aggodalmak töltik el. Iyen esetben érdemes Alapítványunkhoz fordulni és szakemberünk segítségét kérni,  aki széles körű anamnézis felvétele mellett minden területre kiterjedő vizsgálattal segít tisztázni, hogy jogosak-e ezek az aggodalmak! Hasznos tanácsokkal is ellátja a szülőket, hogy gyermekük minél optimálisabban tudjon cseperedni.

babaknak_fejlodesvizsgalat

Előfordul, hogy a várva várt kisbaba megszületése után olyan nehézségekkel kell a szülőknek szembenézniük, amelyekre egyszerűen nem lehet felkészülni. Széles körű vizsgálatunk során segítünk a  családnak, hogy minél korábban megismerjék gyermekük állapotát és a fejlesztésének lehetőségeit!

A vizsgálat időtartama: 50-75 perc

Vizsgálati időpont telefonon vagy emailben az ügyfélszolgálattól kérhető. A 2016/17-es tanévben vizsgálatra szerdai napokra lehet bejelentkezni.

SZAKMAILAG, EMBERILEG ELHIVATOTT SZAKEMBEREK VÁRJÁK  A HOZZÁNK JELENTKEZŐKET.

>> regisztrációs lap<<

SEGÍTÜNK ABBAN, HOGY FELKÉSZÜLT, KOMPETENS, KIEGYENSÚLYOZOTT SZÜLŐKKÉ VÁLJANAK!

MERT A GYERMEKEK NEM TÖKÉLETES, HANEM BOLDOG, NYUGODT, KÖVETKEZETES SZÜLŐKRE VÁGYNAK, AKIKRE MINDENBEN SZÁMÍTHATNAK!